Beletört a bicskája az amerikai himnuszba az énekesnőnek – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.22. 11:36
A legjobb észak-amerikai ifjú jégkorongozók legfontosabb tornáján, a Memorial Cupon a Portland Winterhawks és a Halifax Mooseheads meccse előtt a kanadai énekesnő, Alexis Normand akarta elénekelni az amerikai és a kanadai himnuszt. A gyakorlott énekesnőnek azonban meggyűlt a baja az amerikai himnusszal, mert néhány szót elfelejtett belőle.

A kínos csendbe füttyszó, röhögés vegyült, végül Alexis valahogyan csak lehozta a zeneművet. A jégkorongozók egy része azt sem tudta, mit csináljon, egyikük-másikuk alig bírta ki nevetés nélkül.

A malőr után az énekesnő nyilatkozott egy rádióállomásnak, és elmondta, hogy több időre lett volna szüksége, hogy rendesen megtanulja az amerikai himnuszt, hiszen kanadaiként nem ismerte rendesen.

„Nagyon izgultam, és lefagytam. Nehéz helyzet volt, mert soha életemben nem történt még velem ilyesmi. Hibáztam, de ezt már nem tudom megváltoztatni, emelt fővel kell viselnem a kritikát. Nagyon csalódott vagyok, és sajnálom az egészet. Történt, ami történt, az biztos, hogy nem fog a legfényesebb pillanataim közé bekerülni, de ez már így marad.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik