A Real erőnléti edzője megvédte Mourinhót – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 12:14
null
Mourinho és Faria – szedik a sátorfájukat? (corazonblanco.com)
Amióta a Real Madrid kiesett a BL-elődöntőben és amióta Angliában szinte kész tényként kezelik, hogy nyáron már Ibéria napsugara helyett a hűvös szigetországban folytatja José Mourinho, egyre több inzultus éri Madridban.

Például szurkolók egy csoportja hangosan szidalmazta őt az edzőközpontnál, ahogy arról már nem is olyan régen beszámoltunk. Ezek után érthető, hogy a Mourinho közvetlen közelében dolgozók idegesebbek a kelleténél, és már a legkisebb árnyékra is rávetődnek.

Legutóbb például edzés után távozott autóval a vezetőedző a valdebebasi edzőközpontból, amikor a szokás szerint autogramra, fényképre vadászó szurkolók között haladtak el. A járművet Rui Faria, a csapat erőnléti edzője vezette, Mourinho az anyósülésen lazított.

A heves vérmérsékletű ember hírében álló Faria egyszer csak lefékezett, kiugrott az autóból, mintha valakit móresre akarna tanítani. Eközben a főleg ázsiai rajongók lelkesen kiabáltak Mourinhónak, és fényképezték ezerrel a fapofát magára öltő trénert.

Semmilyen különösebb incidens nem történt, a biztonságiak gyorsan a helyszínre siettek, megnyugtatták Fariát, aki visszaszállt az autóba, és elhajtott. Úgy tűnik, a feszültség szinte tapintható a Real Madrid háza táján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik