A magyar tánccsoport lenyűgözte a Britain's Got Talent zsűrijét - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.27. 11:54
A Freelusion Táncegyüttes vasárnap lenyűgözte a Britain's Got Talent zsűrijét, és jogot szerzett arra, hogy fellépjen a csütörtöki középdöntőben

A csapat 2009-ben alakult, ők alkalmaztak elsőként a világon 3D térvetítéses videomapping technológiát interaktív tánccal kombinálva. Az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel Magyarországon és külföldön egyaránt. A Freelusion mintegy 20 magyar szabadúszó táncművészből áll.

A Brtiain's Got Talent zsűrije nagyra értékelte a magyar produkciót, amely tovább is jutott a csütörtöki középdöntőbe. Az élő adásban a nézők új műsort láthatnak majd az együttestől. Simon Cowell, a BGT producere úgy értékelte, hogy a produkció „tíz évvel megelőzi a korát, a jövő szórakoztató műsorát láttuk".

A Britain's Got Talent műsorában a hétvégén négy táncművész lépett fel: Papp Tímea, aki egyben a show koreográfusa, és az alapötlet, azaz a vetítéstechnika és a tánc ötvözetének megálmodója, Anda László (Mady) korábban a Bizö Boys, és a Bad Boyz tagja, jelenleg tánctanár, Simon Viktor volt fitneszversenyző, táncművész, valamint Túri Lajos Péter, a Megatánc döntőse, a TV2 Voice koreográfusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik