Van der Vaart megpofozott neje Ibrahimovic karjaiban lelt vigaszra?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.12. 22:40
null
Sylvie van der Vaart (Fotó: Corriere dello Sport)
Robban a svéd-holland bomba? A holland De Telegraaf információi szerint Sylvie van der Vaart nem sokáig búslakodott, miután kiderült, Rafael van der Vaart és legjobb barátnője immáron egy párt alkot. A csodaszép holland modell és Zlatan Ibrahimovic, a PSG csatára állítólag összeszűrték a levet Párizsban. A rosszindulatú pletykák azt is hozzáteszik, Sylvie csak leendő exférjén állna bosszút az afférral.

Rafael és Sylvie van der Vaart házassága hét év és egy csúnyán végződött szilveszteri partit követően futott zátonyra, januárban jelentették be, hogy elválnak. A Hamburg futballistája azóta összejött gyermeke anyjának legjobb barátnőjével, Sabia Boulahrouzzal, aki, mellesleg a szintén holland válogatott labdarúgó, Khalid Boulahrouz felesége. Kettejük kapcsolata hivatalosan hétfőn látott napvilágot.

A szerelmi szálak a jelek szerint azonban tovább bonyolódnak: a múlt hetet Párizsban, a romantika fővárosában töltött Sylvie állítólag Zlatan Ibrahimovic vállán sírta ki bánatát, a holland média pedig már egy párként emlegeti a modellt és az egyébként kiegyensúlyozott házas életet élő svéd csatárt.

Zlatan és Sylvie már korábbról is ismerhetik egymást, hiszen Ibra és Van der Vaart 2001 és 2004 között csapattársak voltak az Ajax együttesében. 2004-ben, egy svéd-holland válogatott mérkőzésen Ibra sérülést okozott Van der Vaartnak, a holland szerint szándékosan. Ezután véglegesen megromlott a két játékos kapcsolata, amely odáig vezetett, hogy a szezon végén Zlatan elhagyta az Ajaxot és az olasz Juventushoz igazolt.

Sylvie van der Vaart (Fotó: Corriere dello Sport)
Sylvie van der Vaart (Fotó: Corriere dello Sport)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik