Köteles Lászlóék otthoni éjszakai mókáiról mesélt a felesége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 13:52
null
Köteles László, és felesége Maja (Forrás: sudinfo.be)
Belgiumban a januári aranycipő gálán Köteles László feleségét, Maját beválasztották az öt legszebb játékosfeleség közé. A kapus párja nyíltan beszélt a szexuális életükről is.

„Azt nem mondanám, hogy mindennap szeretkezünk, de akár a meccs utáni este is szívesen belevágunk. Fiatalok vagyunk, miért ne tennénk? Nagyjából 8,5-re vagy 9-re értékelném a szexuális életünket egy tízes skálán. Négy évvel ezelőtt talán 10-et mondtam volna... Vagy talán 12-t. Öltöztem már nővérnek, macskanőnek, nyuszilánynak... Egyesek utálják a szexjátékokat, de szerintem ez teljesen rendben van.”

Amikor Köteles Lászlót is megkérdezték, hogy mi erről a véleménye, nagyot nevetett.

„Imádja a feltűnő mókákat. Ha azonban elárulja, hogy mi a kedvenc pozitúrám, eléggé haragos leszek” – viccelődött a játékos.

A magyar kapus és Maja öt évvel ezelőtt házasodtak össze, gyermekük még nincsen.

„Először is azt szeretném, hogy stabil legyen a helyzetem a csapatban. Ezidáig még sohasem írtam alá hosszú távú szerződést, márpedig nem szeretnék állandóan költözködni a gyerekekkel... De természetesen nem is akarok hatvanöt éves koromig várni. Viszont van egy kutyánk, Dora, aki olyan, mintha a gyerekünk lenne. Többnyire én foglalkozom vele, de ez az egyetlen dolog, ami rám vár otthon, mert egyébként Maja minden gondot levesz a vállamról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik