Alonso és Webber baráti vacsorája Dubaiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 13:09
Még hogy a spanyolnak nincsenek barátai. Fernando Alonso, a Ferrari és Mark Webber, a Red Bull pilótája kedden a Formula–1-es csapatok alkalmi főhadiszállásán, Dubaiban töltött együtt egy hangulatos vacsorát a Bahreini Nagydíj előtt.

A képes bizonyítékokat maga Alonso tette közzé a Twitteren, a fotót később Webber is megosztotta a közösségi oldalon. „Vacsora barátokkal Dubaiban" – szól a Ferrari pilótájának képaláírása, az azonban nem derült ki, kire vonatkozott a többesszám, azaz a kép készítőjének és a harmadik teríték tulajdonosának személyét homály fedi. De mi lehetett a téma? Csak nem Sebastian Vettel?Twitteren, a fotót később Webber is megosztotta a közösségi oldalon. „Vacsora barátokkal Dubaiban" – szól a Ferrari pilótájának képaláírása, az azonban nem derült ki, kire vonatkozott a többesszám, azaz a kép készítőjének és a harmadik teríték tulajdonosának személyét homály fedi. De mi lehetett a téma? Csak nem Sebastian Vettel?

Alonso és Webber baráti vacsorája (Fotó: sport1.de)
Alonso és Webber baráti vacsorája (Fotó: sport1.de)

Bár a nagyjából tizenhat órával ezelőtt posztolt kép még mindig megtalálható a spanyol Twitterén, a bejegyzés azóta eltűnt a hírfolyamából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik