A trükkös finn kapus visszavág a kritikusainak - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.06. 21:22
Régi kedves ismerősünk Lassi Hurskainen finn kapus, aki különféle trükkös rúgásokkal kápráztatja el videói megtekintőit. Mivel egészen vad dolgok is megjelennek ezekben a videókban, sokan úgy vélik, minden megmozdulása pusztán trükk. Lassi most visszavágott kritikusainak, és igyekezett tisztázni magát.

Decemberben elkészített videójában néhány trükkel kritikusainak üzent. Többek között az 1966-os világbajnok Geoff Hurstnek, aki azzal vádolta Hurskainent, hogy trükkfelvételekkel szédít, Robbie Fowler pedig úgy vélekedett a videókról, hogy hiteltelenek.

Éppen ezért a finn futballista megismételte néhány kedvenc trükkjét, majd elmondta, Ronaldinho és Beckham egy-egy reklámfilmje volt a trükk, nem pedig az ő alkotásai.

„Ronaldinho kiváló játékos, de azt a bizonyos videót számítógéppel alkották. A labda nem pattanhat vissza mindig ugyanabban a szögben a lécről” – állítja Hurskainen.

David Beckham egykori Pepsi-reklámjában a PSG középpályása meglehetősen messziről talál bele a strand szemeteseibe a labdákkal.

Ennél nagyobb trükk talán nincs is. Egy labda nem eshet bele a szemetesbe ilyen gyorsan. Teljesen valószínűtlen” – magyarázta nevetve a finn kapus.

És akkor nézzük Lassi legújabb alkotását:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik