Az ETO futballcsapata bajnoki címről „álmodozik” – videó

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 14:30
A Győri ETO kommunikációs csapata úgy gondolta, hogy ideje lenne a remekül teljesítő futballistákat a pályán kívül is kicsit megerősíteni. Mégpedig zenei fronton, amire kiváló lehetőséget nyújtott a Happy Gang együttes Fiatal szerelem című számának átdolgozása.

Cory, az együttes frontembere nem is olyan régen dolgozott az ETO-induló videoklipjén, most pedig örömmel vállalta, hogy átírja régi slágerüket.

Az új refrén szövege talán egy árnyalatnyival kevésbé kidolgozott, mint az eredeti, de a győri szurkolók talán el fogják ezt nézni.

„Álmodozom egy éven át, hogy hálóba lövöm a bőrlabdát,
aranyérem a cél, már negyedszer, és hogy bajnokok legyünk még egyszer!”

Cory így vélekedett az új slágerről az eto.hu-n:

„Ezzel a dallal is a csapatot buzdítjuk, mert már nekem sem semleges az ETO! Megfertőzött a pozitív légkör és a fantasztikus stadion az új induló forgatásakor. Átéreztem a szurkolók szenvedélyét a csapat iránt. Örömmel vettem ezt az új felkérést is, és villámgyorsan, könnyedén megvalósítottuk az ETO kommunikációs főhadiszállásának ötletét. A csapatnakaz egyiptomi edzőtáborba elküldtük a felvételt, és remélem, amikor legközelebb itthon lesznek, már a dalt fütyülve vágnak neki a kőkemény edzéseknek. Mi is tudjuk, milyen nehéz elérni a kitűzött célokat, hiszen hosszú út szokott vezetni a slágerlisták tetejére. A sikerhez kemény munka és egy nagy adag szerencse is kell. A tavaszi idényre ezt kívánom a csapatnak, és bízom benne, hogy a szezon végén együtt ünnepelhetjük az ETO negyedik bajnoki címét. Hajrá Győr!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik