Sarapova cukorkái világhódító útra mentek

Vágólapra másolva!
2013.01.11. 21:23
null
Marija Sarapova és a Sugarpova cukorka (forrás: Daily Mail)
Marija Sarapova édességei kezdik meghódítani a világot, és a siker garantált lehet, ha olyan finomak mint ahogyan kinéznek.

A Sugarpova fantázianevű édesség idén már megvásárolható lesz Anglia, Japán, Kanada, Oroszország, India és Kína üzleteiben. Amerikában már három hónapja lehet venni, és ezalatt negyedmillió csomag cukorkát eladtak belőle.

Ezen a héten az Ausztrál Open közelségét kihasználva Ausztráliában hirdeti termékét a teniszsztár. Sarapova, aki saját magát édesszájúnak tartja, félmillió dollárt fektetett be az üzletbe. Egy csomag cukorka nagyjából 1200 Ft-ba kerül, ami egyáltalán nem kevés, főleg, ha a hasonló árucikkekkel kereskedő Haribo-cukorkák árával vetjük össze.

Egy csomag alig több, mint 1200 Ft (forrás: Daily Mail)
Egy csomag alig több, mint 1200 Ft (forrás: Daily Mail)

A Sugarpova cukorkát tizenkét ízben árulják. A Sporty fantázianevű például kis teniszlabdákat formáz, a Chic pedig kis táskák és magas sarkú cipők formájára készült gumicukorka.

Jeff Rubin, a Sugarpova képviselője elmondta, hogy Sarapova nagyon elkötelezetett az üzlet iránt, és hogy a Roland Garros megnyerése után azonnal a gyárba sietett, hogy megkóstolhassa az első próbacukorkákat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik