Ennyit a neveltetésről: valóságshow-ba megy Miss Alabama - képek

Vágólapra másolva!
2013.01.24. 13:20
A végén még a szemünk előtt válik fekete öves celebbé a keresztényi neveltetését elegánsan sutba vágó szépség.

Nem mehetünk el szó nélkül – és persze nem is akarunk így tenni – az egyetemi amerikaifutball-bajnokság döntőjében (NCAA BCS National Championship Game) pillanatok alatt – szinte – világhírűvé váló Miss Alabama legújabb akciója mellett. Katherine Webb, a döntőben győztes alabamai csapat irányítójáank, A. J. McCarronnak a barátnője, akinek szépségére nem csak a kommentátorok figyeltek föl, hanem az Arizona Cardinals egyik nehézfiúja is, aki a meccs közben Twitteren tett neki ajánlatot, elvállalta a szereplést egy valóságshow következő szériájában.világhírűvé váló Miss Alabama legújabb akciója mellett. Katherine Webb, a döntőben győztes alabamai csapat irányítójáank, A. J. McCarronnak a barátnője, akinek szépségére nem csak a kommentátorok figyeltek föl, hanem az Arizona Cardinals egyik nehézfiúja is, aki a meccs közben Twitteren tett neki ajánlatot, elvállalta a szereplést egy valóságshow következő szériájában.

A hír azért érdemel említést, mert Katherine és családja rendkívül büszke volt (és feltesszük, hogy ez még ma is így van) lányuk katolikus, déli neveltetésére – márpedig ettől mi sem áll messzebb, mint egy valóságshow-ban való szereplés, ráadásul a bűnös városban, Los Angelesben.

A szépséges Katherine ráadásul igazi celeb nagyágyúkkal lesz körülvéve az ABC csatorna Celebrity Diving című show-jában, ahol a résztvevőknek közönség előtt kell különböző műugró figurákat bemutatniuk.

A show lányai (és Drake Bell)(Fotók: TMZ)
A show lányai (és Drake Bell)(Fotók: TMZ)

A csapatban ott lesz az NFL-ben szereplő Detroit Lions játékosa, Ndamukong Suh (193 cm, 139 kg, aki egy öt évre szóló 68 millió dolláros szerződéssel a zsebében hívja ki maga ellen munkáltatója és csapattársai haragját). De ugrik majd az egykori Baywatch-lány, Nicole Eggert, a már 27 évesen valóságshow veteránnak számító Kendra Wilkinson, a komikus, Louie Anderson, a zenész, Drake Bell, a tévésorozatokban szereplő Keshia Knight Pulliam, valamint az NBA-legenda, Kareem Abdul-Jabbar.

Számíthatunk sok-sok fürdőruhás Katherine Webb-képre és videóra. És már csak arra vagyunk kíváncsiak, mit fog szólni mindehhez a nagyi, aki miatt nem lesz Playboy-fotózás? Az viszont biztos, hogy barátja, A. J. McCarron rendes volt, mert némi vita után zöld jelzést adott kedvese médiakarrierjének. És még egy hír, amiért érdemes várni a Super Bowlt: a nagy mérkőzést beharangozó Inside Edition címlapján is találkozhatunk a bájos Kate-tel.

Ndamukong Suh és Katherine Webb (Fotók: TMZ)
Ndamukong Suh és Katherine Webb (Fotók: TMZ)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik