A klubtulaj fia elnézést kért Samah érkezése miatt

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 10:08
Nem indult fényesen Maruan Samah kalapácsos féléve – a marokkói támadó januárban az Arsenal együttesétől a szintén londoni West Ham United csapatához érkezett fél évre kölcsönbe, de túlzás lenne azt állítani, hogy szívélyes fogadtatásban részesült.

David Sullivan, a WHU tulajdonosának fia, a sérült Andy Carroll pótlására érkezett csatár kölcsönvételének hivatalos bejelentése előtt órákkal a klub szurkolótól kért elnézést a Twitterén, amiért a West Ham Samah kölcsönvételével tett kísérletet a keret megerősítésére. Twitterén, amiért a West Ham Samah kölcsönvételével tett kísérletet a keret megerősítésére.

„Nagyon sajnálom, amiért fél évre kölcsönvette a klub Samahot. Elhihetitek, nem én választottam” - írta a közösség oldalon a mindössze 12 éves Jack, aki ezután törölte a bejegyzést. Valamivel később már a következő mondatot írta a WHU mezében várhatóan a hétvégi Sunderland elleni bajnokin bemutatkozó csatárról: „Remélem, Samah rámcáfol!?!?!?"

Persze nem véletlenül, és nem csak büszkén vállalt véleménye miatt van a kis Jacknek 20 ezer követője a Twitteren – a kissrác szinte minden nap friss és belsős hírekkel szolgál a West Ham háza tájáról, legutóbb David Beckham leigazolása kapcsán szolgált információkkal, az elnök úr nagyszájú kisfia szerint Anglia jobb lába januárban biztosan nem igazol a WHU-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik