Usain Boltot telefonon dobta barátnője

2012.12.28. 13:51
A kettejük között uralkodó áthidalhatatlan távolságra hivatkozva szakított Megan Edwards Usain Bolttal. A szintén atléta, de könyvelőként (és modellként is) dolgozó Edwards nem a legkedvesebb módon, telefonon törte össze a világ leggyorsabb emberének szívét.

Bolt és Edwards nagyjából fél évvel ezelőtt, a londoni olimpián jött össze, a férfi 100 méteres síkfutás döntőjét követő partin már nem is rejtegették románcukat. A pletykák szerint először a jamaicai olimpiai válogatott londoni szerelésének bemutatóján kerültek közel egymáshoz.londoni olimpián jött össze, a férfi 100 méteres síkfutás döntőjét követő partin már nem is rejtegették románcukat. A pletykák szerint először a jamaicai olimpiai válogatott londoni szerelésének bemutatóján kerültek közel egymáshoz.

Megan hazarepült, majd Bolt is repült (Fotó: Mirror)
Megan hazarepült, majd Bolt is repült (Fotó: Mirror)

Edwards problémája leginkább a Jamaica és London közötti 4600 km-es távolság volt, valamint az, hogy leginkább ő utazott, Bolt ellenben nem sűrűn pattant repülőgépre, hogy magához ölelhesse kedvesét.

A pár az ünnepek előtt sok időt töltött együtt, de miután Edwards visszatért Angliába, telefonon szakított a sprinterrel.

„Bemutatott a családjának, sok időt voltam a hazájában, de karácsonykor Londonba hazatérve döntöttem. Felhívtam telefonon, és elmagyaráztam neki, hogy ez így nem működik. A távolság túl nagy kettőnk között, sajnos nem tudtunk eleget találkozni. Nekem is van munkám, az pedig nem helyes, hogy csak én utazom hozzá, ő pedig egy lépést sem tesz értem – összegezte a szakítás okait Edwards.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik