Tahó Johnny büntetlen ámokfutása a pályán - videó

Vágólapra másolva!
2012.12.01. 13:17
null
Johnny Maher (Forrás: Facebook)
Magyarországon kevéssé ismert sport a hurling, amely Írországban rendkívüli népszerűségnek örvend. A bemutatott videó után sem hisszük, hogy sokkal több híve lesz nálunk, legalábbis az alapján, amit Johnny Maher művelt a Loughrea csapatában a St. Thomas ellen.

A nagydarab játékos kiharcolt egy büntetőt, majd ütőjével két riválisának is odasózott, akik összeestek a gyepen. Már csak azért is, mert ebben a sportban a fejvédőn kívül nincs más védőfelszerelés. Miután a áldozatokat valahogy összekaparták, értékesítette a büntetőt, majd nevelő célzattal megrúgott még egy ellenfelet, az apró kis tahóságokról nem is beszélve, amelyeket utána osztott ki.

A legjobb az volt az egészben, hogy a bírók még csak nem is figyelmeztették. Nem vagyunk túlságosan járatosak a hurlingben, de ez azért még ebben a kemény sportágban is túlmegy minden határon. Nyilvánvaló, hogy ütőt nem lehet verekedésre használni, úgyhogy most nagy a felháborodás arrafelé, hogyan maradhatott egyáltalán a pályán Maher. Egyedül az vigasztalhatja az ellenfél játékosait, hogy a St. Thomas végül megnyerte a meccset.

Maher ámokfutása
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik