Pastore nem parkolhat Zlatan helyére

Vágólapra másolva!
2012.12.22. 11:23
null
Sajnáljuk, Javier, de ide nem állhat be! (Fotó: sportune.fr)
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) éllovas Paris Saint–Germain argentin középpályása, Javier Pastore rosszul viselte, amikor a klub edzőközpontjánál a biztonsági őrök nem engedték oda parkolni, ahol a klubvezetőkön kívül csak Zlatan Ibrahimovic állhat meg az autójával.

A Camp des Loges-nál – itt edzenek a PSG játékosai – két külön parkoló funkcionál, az egyik a játékosoknak van fenntartva, a másik a klub- és sportvezetőknek. Egyedül Zlatan parkolhat választása szerint oda, ahova akar, de más nem.

Mikor a biztonsági emberek udvariasan megállásra kényszerítették a nyakkendős parkolóba igyekvő Pastorét, a Palermóból tavaly Franciaországba költöző játékos egy gyors Y-kanyar után a másik térfélre hajtott. Egyes források szerint az argentin játékmester annyira begőzölt, hogy a nagy fordulás közben az egyik kaput is letolatta 180 ezer eurós Audijával.

Azzal az autóval, amely színében is passzol az ízléséhez: a piros és fekete R8-cal furikázó Pastore pár nappal ezelőtt azt találta mondani a Chi nevű olasz magazinnak, hogy egyszer biztosan az AC Milan labdarúgója lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik