Maradona szülinapja igazi családi buli volt Dubaiban - képek!

Vágólapra másolva!
2011.10.31. 17:02
null
Ki ne örülne egy ilyen szép tortának? (Fotó: AFP, Getty Images / Daily Mail)
Focilabda-tortával és marcipán mezekkel, jó hangulatban ünnepelték meg az al-Vaszl focistái és elöljárói Diego Maradona 51. születésnapját.

Az argentin legenda 2011. májusban vette át a dubai csapat irányítását, és a kezdeti döccenők után most már szemmel láthatóan beilleszkedett új családjába. Munkaadói és beosztottjai, azaz a klubvezetők és a focisták legalábbis családtagnak tekintik, ezt támasztja alá a jó hangulatú party is, amit az isteni Diego 51. születésnapja alkalmából csaptak október 30-án.

Maradona, természetesen, kapott egy hatalmas tortát: az argentin mez kék-fehérje volt a marcipánborítás, amin ott díszelgett egy al-Vaszl-mez és egy hatalmas focilabda.

Maradona emellett kapott még egy mezt is, amit aláírt minden játékosa és főnöke, és, amin életkora, valamint egy szülinapi jókívánság szerepelt.

A vezetők szerint azonban nem volt ez olyan nagy dolog, mint azt egy helyi lapnak elmondták „ez is csak egy volt a Maradonával töltött hasonló ünnepnapok sorában" – idézi a történteket a Daily Mail.

Egy újabb boldog nap az isteni Diegóval (Fotó: AFP, Getty Images / Daily Mail)
Egy újabb boldog nap az isteni Diegóval (Fotó: AFP, Getty Images / Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik