Bombajó csajok Schwarzenegger versenyén – képekkel

Vágólapra másolva!
2011.03.16. 20:04
null
Középen Oláh Noémi
Az ember csak áll és bámul, ha ellátogat a Columbusba Arnold Schwarzenegger versenyére, az Arnold Sports Festivalra. A legkülönfélébb sportágak és programok között az a legfeltűnőbb, hogy itt eszméletlen sok jó csaj van!

Nem véletlenül van szinte szüntelenül kiakadva a jó nő detektorunk, hiszen az Arnold Sports Festivalon láthatjuk a világ legjobb profi és amatőr fitneszmodelljeit (itt bikininek hívják a kategóriát), figure-versenyzőit (ők már egy kicsit sportosabbak, de még nem body builderek), fitneszversenyzőit (ők sportosak, szépek, és bámulatosan nehéz gyakorlatokat láthattunk tőlük) és testépítőit (no, őket leginkább a szakág ínyenceinek ajánljuk, még akkor is, ha egyébként igen aranyosak).

A Sportszelep a legszebb, legérdekesebb, legszexibb csajokról készített képekből nyújt át egy csokorra valót. De mielőtt a kedves olvasó nekiállna beletemetkezni a figyelemre méltó részletekbe, lássuk a magyar küldöttség eredményeit.

Az élre a bájos Czine Szilvia második helye kívánkozik. Az amatőrök között induló fitneszversenyző nem lehetett elégedetlen a bemutatott gyakorlatával, mi például elragadtatva néztük, de azért elárulta, hogy pár apróbb hibát vétett, és zavarta a csúszós színpad. Pont után mosták fel... Az elődöntőben mutatták csak be a lányok a gyakorlatukat, Szilvi nagyon készült, hogy a fináléban még jobb legyen, de ott a program sűrűsége miatt a tervekkel ellentétben végül csak felvonultak a lányok. A második helyezés nagyon szép eredmény, főleg úgy, hogy az első három között nüanszok dönthettek csak.

A profi fitneszmodellverseny (Bikini International) a 23. Arnold Classic profi body building-verseny és a hivatásos erős emberek küzdelmei mellett a legfontosabb volt: a szombat esti gálán csak ennek a három számnak a versenyzői léptek színpadra, és csak az ő eredményüket hirdették ki itt. Oláh Noémi tavaly győzött az amatőr fitneszmodellek versenyében, most a profik között indult. 16 lány szerepelt a meghívásos versenyen.

„Sajnos beteg lettem a verseny előtt egy héttel, magas lázam volt, és a színpadon is fájt a hasam, így nem tudtam olyan jó formát mutatni, mint amit szerettem volna" – értékelt Oláh Noémi a döntőt követően. Azért mi nemigen találtunk a formájában kivetnivalót, szerintünk az első hat kiválasztottba simán befért volna. De a zsűri másképp ítélkezett: Noémi a hírek szerint végül tizedikként zárt az igen erős profi mezőnyben. Megjegyezzük, hogy a kanadai lányt nem számítva ő az egyetlen, aki nem az Egyesült Államokban él...

Noémi kicsit azért el volt kenődve. Ki szeretné meghívni egy búfelejtő koktélra?

KOVÁCS GERGELY (Columbus)

Oláh Noémi
Oláh Noémi
Oláh Noémi
Oláh Noémi
Csonka Enikő
Csonka Enikő
Czine Szilvia
Czine Szilvia
Czine Szilvia
Czine Szilvia

 

(Fotók: Kovács Gergely/Ringier, Sebestyén Péter)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik