A top11 legsármosabb sportoló - képgaléria!

VARGA NOÉMIVARGA NOÉMI
Vágólapra másolva!
2011.03.04. 18:44
null
Camille Lacourt (Fotó: parolesdefoot.com) <a href="http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/A_top11_legsarmosabb_sportolo">Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!</a>
Címkék
Valakinek élete legjobb éve volt a 2010-es esztendő, valaki talán inkább feledné, mi nők azonban, bármelyik sport iránt érdeklődünk is, biztos, hogy találkoztunk egy-két huncut szemű, szép mosolyú sportolóval. Lássuk, kik ők – szigorúan női szemmel!


Camille Lacourt (úszó)

A budapesti úszó Európa-bajnokság szívtiprója – ehhez kétség sem fér – a franciák 25 éves hátúszója volt, aki ráadásul nem csak kedves mosolyával, hanem lenyűgöző teljesítményével is elkápráztatta a neki szurkoló hölgyeket: háromszor állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára (50 m, 100 m, 4x100 m vegyes).

Mark Webber
Mark Webber

Mark Webber(autóversenyző)

A 34 éves ausztrál sportember az F1-es mezőny egyik legsármosabb pilótája. 2010-ben ráadásul legjobb összetettbeli eredményét produkálva harmadik lett a száguldó cirkuszban.

Mario Gomez (labdarúgó)

A Bayern München labdarúgója nem csak a hölgyek érdeklődésére tarthat számot, hisz a fiatal csatár az első osztályú német labdarúgó-bajnokságban szerzett idénybeli négy mesterhármasának köszönhetően – a Bajnokok Ligáját is beleszámítva – a szakmaibeliek elismerését is joggal élvezi.

Nicky Hayden (motorversenyző)

A 2006-ban világbajnokságot nyert motorversenyző a 2010-es szezonban egyszer állhatott fel a dobogóra, összetettben pedig csak a hetedik helyen végzett. Hayden a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának jövő évi küzdelmei során a Ducati gyári istállójában az olasz Valentino Rossi csapattársaként bizonyíthat szurkolóinak.

Fabio Scozzoli (úszó)

Eredményes év áll a 22 éves olasz úszó mögött. A budapesti Európa-bajnokságon 50 és 100m mellen arany-, illetve bronzérmet nyert, a rövidpályás eindhoveni kontinensviadalon a dobogó mindhárom fokára felállhatott, míg a dubai kismedencés vébén a 100 méteres szám után ezüstérmet akasztottak a nyakába.

Vanja Udovicsics (vízilabdázó)

Bár csapatával már sokszor tört borsot a „Kemény-legények” orra alá, attól még az egyik leghelyesebb vízilabdázónak kijáró címet nyugodtan odaítélhetjük a 2010-es év legjobb pólósának választott szerb Udovicsicsnek.

Thierry Omeyer
Thierry Omeyer

Borka János (motorversenyző)

A magyar motocrossos második helyen végzett Az év sportolója 2010.–Az év legsármosabb sportolója választáson. Pedig a 2010-ben – is – magyar bajnokságot nyerő Borka joggal érdemelt volna elsőséget az előbbi „megmérettetésen” is.

Thierry Omeyer (kézilabdázó)

Nemrég a Nemzetközi Kézilabda-szövetség szavazásán minden idők legjobb kapusának választották a harmincasokat képviselő jóképű franciát. A válogatottjával olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki címet szerző Omeyer 2010-ben német bajnok, Európa-bajnok és BL-győztes is lett.

Ryan Lochte (úszó)

Elsősorban miatta sajnálhatjuk, hogy 2010-ben Budapest nem úszó világbajnokságot rendezett. Az amerikaiak angyalarcú fenoménja hat aranyéremmel megpakolva tért haza a dubai rövidpályás vébéről. Szakértők szerint a 2012-es londoni olimpián nyolc számban is első lehet, megismételve ezzel honfitársa, Michael Phelps ötkarikás rekordját.

Fernando Torres
Fernando Torres

Nagy Kornél (kézilabdázó)

Összeállításunk másik magyarja a veszprémi kézilabdacsapatot erősítő, a nemzeti válogatottban is helyet kapó, 24 éves balátlövő, aki a 2010-ben nyújtott teljesítményéért a Prima Primissima Alapítvány keretében alapított Junior Prima Sport díjban részesült.

Fernando Torres (labdarúgó)

A lista legismertebb neve, ez nem kérdés. Huncut szemeivel még a labdarúgást kevésbé kedvelő hölgyeket is rabul ejti. Új kék mezében pedig legalább olyan szexi, mint korábbi vörös szerelésében.

 

Szerző: VARGA NOÉMI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik