Sarapova pasija mesélt kettejük kapcsolatáról

Vágólapra másolva!
2011.02.04. 15:19
null
Sasa és Mása teljes egyetértésben <br />(forrás: stupidcelebrities.net)
Sasa Vujacic, a New Jersey Nets szlov&eacute;n kos&aacute;rlabd&aacute;z&oacute;ja nemr&eacute;g hosszabban besz&eacute;lt Marija Sarapov&aacute;hoz fűződő kapcsolat&aacute;r&oacute;l, mes&eacute;lt megismerked&eacute;s&uuml;k k&ouml;r&uuml;lm&eacute;nyeiről &eacute;s bar&aacute;tnője kedvenc elfoglalts&aacute;gair&oacute;l is.
„Szerencsésnek érzem magam, hogy találkoztam Másával. Nagyon szeretjük egymást. Az emberek azt gondolják, hogy ajándékba kaptuk a tehetségünket, de ez nem igaz. Őrült sokat dolgoztunk azért, hogy elérjünk oda, ahol most tartunk. Mása és én kitűnően megértjük egymást.”

Vujacic kitért arra is, hogyan ismerkedtek meg.

„Egy kerti partin találkoztunk Oroszországban. Húst sütöttünk, ilyesmi. Aztán elkezdtünk beszélgetni... Most sokan úgy vélik, hogy kifogtam az aranyhalat, mások pedig utálni kezdtek. Igazából nem érdekel. A lényeg az, hogy Mása velem van.”

„Otthon általában angolul beszélgetünk meg néha valami furcsa keveréknyelven. De mindegy is, sohasem okozott gondot a kommunikáció. Esküvőről egyelőre nem gondolkodunk, de majd ha eljön az ideje, rendesen megtervezzük.”

Sarapova párja mesélt arról is, hogyan töltik a szabad idejüket, és mik Mása kedvencei.

„Szabad időnkben szívesen járunk étterembe, leginkább a japán kaját szeretjük, főleg a szusit. Zenében is közös a kedvencünk, mert a U2 együttesért rajongunk. Mása szívesen szörfölget az internetes divatoldalakon, meg persze a sztárokról szóló pletykákat is gyakran olvassa. De leginkább egymással szeretünk lenni, kicsit olyan, mintha nekünk az év 365 napján Valentin-nap lenne.”

Volt rá oka Sasának, hogy beleszeressen Marijába (forrás: allpics.com)
Volt rá oka Sasának, hogy beleszeressen Marijába (forrás: allpics.com)
Kettesben élvezik igazán a szabad idejüket (forrás: justjared.kr)
Kettesben élvezik igazán a szabad idejüket (forrás: justjared.kr)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik