1000 évet leszimulált a Football Managerben – nem nyertünk vb-t

Vágólapra másolva!
2015.08.04. 21:36
null
Ilyen lesz a futballvilág 3015-ben?
Ki nyeri a Bajnokok Ligáját 2624-ben? Ki lesz a világbajnok 2310-ben? Ki nyeri az Európa-ligát 3003-ban? Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések? Nem kell tovább várni, egy lelkes angol fogta a Football Manager játékot, és leszimulált ezer évet!

 

Talán mondanunk sem kell, Angliában járunk, ahol egy lelkes Reddit-felhasználó majd 58 napon keresztül dolgoztatta a számítógépét a Football Managerrel.

A végeredmény megrázó. Angliában a jelenleg a másodosztályban szereplő Sheffield United lett az egyeduralkodó, a szimuláció végére a piros-fehérek összesen 168-szoros bajnoknak mondhatták magukat.

Az angol FA-kupában a Burnley, a Ligakupában (kattints IDE a részletekért) pedig a PL ásza, a Sheffield United dominált.

A Bajnokok Ligájában kisebb a meglepetés, a Real Madrid 108-szor hódította el 3015-re a serleget, az Európa-ligában pedig a Lazio szárnyalt.

Érdemes a nézőszámokra is vetni egy szempillantást, az FM szerint 3000-re már a félmilliós nézőszám sem lesz túlzás egy BL-meccsre.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Cristiano Ronaldo gólcsúcsát és Lionel Messi ötgólos meccsét ezer év alatt sem überelte senki.

A legrosszabb hírt a végére hagytuk.

Ezer évnyi szimuláció sem segített, és bár Marokkó, Ukrajna és Venezuela is nyert legalább egyszer világbajnokságot, Magyarország ennyi idő alatt még a dobogóra sem fért oda. Egyszer sem.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik