10 ezer dollár vagy Neymar? Ön is úgy döntene, mint a brazil lány?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 08:11
null
Rhiannon Conelley és Neymar, egyelőre még távol egymástól<strong> </strong>(Fotó: El Paso Times/Action Images)
Rhiannon Conelley lett a nyertese annak a brazil üdítőmárka által szervezett nyereményjátéknak, amelyben a győztes két fődíj közül választhatott: 10 ezer dollár vagy egy találkozás Neymarral. A lány egyetlen percig sem gondolkodott a döntésen.

 

A középiskolás futballkapus a nyári világbajnokság hetei alatt nevezett a játékra, amelyben Neymar-mezbe bújva készített fotót kellett beküldeniük a résztvevőknek. Rhiannon kapta a legtöbb szavazatot, és a találkozást választotta a Barcelona sztárjával – írja az El Paso Times.

A 16 esztendős lány így 2015 nyarán édesanyja és edzője társaságában Spanyolországba utazhat, ahol beválthatja nyereményét és beteljesítheti álmát, azaz találkozhat Neymarral. Nem bánja, hogy nem a pénzt választotta, sőt, különleges kérdéssel készül a nagy pillanatra.

„Találkozni akartam Neymarral, mindenáron. Ez fontosabb volt számomra, mint tízezer dollár. Senki sem értett egyet velem a környezetemben, de kitartottam, ragaszkodom az álmaim beteljesítéséhez. Ha megpillantom, megkérdezem tőle, elvenne-e feleségül. Remélem, nem fogom megijeszteni, nem szeretném, hogy rám hívja a biztonságiakat” – idézi a lap a lány szavait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik