Videó: Messiről kérdezték Neymart, meghatódva válaszolt

Vágólapra másolva!
2019.02.25. 21:36
null
Messi és Neymar négy éven át szolgálta közösen az FC Barcelonát (Fotó: AFP)
Érzelmektől sem mentes nyilatkozatot adott korábbi csapattársáról, Lionel Messiről a PSG sztárja, Neymar. A két dél-amerikai futballista az FC Barcelonánál 2013 és 2017 között küzdött közös célokért – a jelenleg sérüléssel bajlódó brazil támadó láthatóan meghatódott, amikor arról beszélt, mennyit segített neki a Barca jelenlegi csapatkapitánya.


Neymar az Esporte Espetacular nevű brazil tévéműsorban adott interjúban mesélt az argentin játékossal való kapcsolatáról – a beszélgetést a Marca idézte.

„Mindenkinek elmondom most, hogy amikor leginkább segítségre volt szükségem, a világ legjobbja szeretettel fordult hozzám.”

Ezt követően Neymart feltételesen megkérdezték arról, mit szólna, ha Messi visszahívná a Barcához.

„Hogy őszinte legyek, nehéz erről beszélnem, mert Leo nagyon különleges srác volt számomra Barcelonában.”

A PSG játékosa azt is felidézte, hogy amikor megérkezett a katalánokhoz, Messi üzenetet küldött neki. „Itt vagyok, hogy segítsek neked” – írta az argentin, hozzátéve, hogy se tőle, se senki mástól ne féljen a Barcánál.

FirstTouch on Twitter

When I needed support, the leader of the team, the best in the world came and gave me a hand..." Very touching from @neymarjr about the respect and appreciation he has for #Messi and a mentor and a close friend. #Barca #PSG @neymajrparis https://t.co/JgqskJXOyr

Mint ismert, Neymar négy esztendő után, 2017 nyarán 222 millió euró ellenében távozott a katalánoktól, hogy a francia Paris Saint-Germainnél folytassa pályafutását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik