Videó: CR-t kérdőre vonta Pérez, járt egy kis pofon is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 12:30
Mint megírtuk, Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál futballistája a német Kickernek elmondta, nem zárja ki a távozás lehetőségét, emiatt a PSG elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt kínos pillanatokat élt át, miután Florentino Pérez, a blancók elnöke kérdőre vonta a 30 esztendős támadót.

„Elhagyni a Real Madridot? Miért ne? Sosem tudhatod, mit hoz a holnap, azt kell tenned, amitől boldog vagy…”„Elhagyni a Real Madridot? Miért ne? Sosem tudhatod, mit hoz a holnap, azt kell tenned, amitől boldog vagy…”

Cristiano Ronaldo szavai villámgyorsan felkorbácsolták a kedélyeket, Florentino Pérez klubelnöknek sem tetszett játékosa nyilatkozata.

A videóban Pérez azt mondja CR-nek, beszélniük kell, amire a háromszoros aranylabdás zseni a nagy sietségben röviden reagál is: „Miről? Arról, amit mondtam a távozásról? Pedig én nem azt mondtam, amit írtak…”

A Real első embere válaszként adott egy baráti pofont a portugál sztár arcára, de „zárt ajtók mögött” azért valószínűleg még beszélgetnek a korábban elhangzott dolgokról, és arról, mi is történt valójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik