Spanyolország: Tajti nagyszerű gólpasszal járult hozzá a Barca kiejtéséhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.01. 12:42
Tajti Mátyás ezúttal a Málaga U19-es csapatában lépett pályára, és gólpasszal járult hozzá korábbi együttese, a Barcelona korosztályos legjobbjainak 4–2-es legyőzéséhez.

Az Atlético Malaguenóval, vagyis a Málaga második csapatával a spanyol negyedosztályban bajnoki címet nyerő Tajti a 15. percben zseniálisan ugratta ki csapattársát, aki higgadt megoldással juttatta előnyhöz az andalúziaiakat. Bár a Barcelona fordított, a Málaga három góllal válaszolt a második félidőben, így 4–2-re megnyerte a három tizenegyest hozó összecsapást.Az Atlético Malaguenóval, vagyis a Málaga második csapatával a spanyol negyedosztályban bajnoki címet nyerő Tajti a 15. percben zseniálisan ugratta ki csapattársát, aki higgadt megoldással juttatta előnyhöz az andalúziaiakat. Bár a Barcelona fordított, a Málaga három góllal válaszolt a második félidőben, így 4–2-re megnyerte a három tizenegyest hozó összecsapást.

A mérkőzést végigjátszó magyar játékos csapata győzelmének köszönhetően bejutott a Ifjúsági Bajnokok Kupájának elődöntőjébe (az U19-es spanyol bajnokságnak hét csoportja van, ezek győztesei, valamint a legjobb második indulhatott a sorozatban), amelyben a Celta Vigóval mérkőzik meg május 3-án, szerdán. A másik ágon Atlético Madrid–Real Madrid és Las Palmas–Villarreal találkozókat rendeznek, a döntőre május 6-án, szombaton kerül sor.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (TAJTI GÓLPASSZA 0:31-TŐL)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik