Spanyolország: őrült végjáték után Tajtiék jutottak döntőbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.03. 14:21
A Málaga U19-es csapata, Tajti Mátyással végig a soraiban, 3–2-re legyőzte a Celta Vigo korosztályos legjobbjait, és bejutott a spanyol Ifjúsági Bajnokok Kupájának döntőjébe.

A magyar játékos végigjátszotta a korábbi csapata, a Barcelona elleni negyeddöntőt – szép gólpasszal járult hozzá a sikerhez –, és ezúttal is a kezdőben kapott helyet. A Celta Vigo kezdett jobban, és a 26. percben meg is szerezte a vezetést, amelyet egészen a második félidő közepéig tartani tudott, akkor azonban egyenlített a Málaga.A magyar játékos végigjátszotta a korábbi csapata, a Barcelona elleni negyeddöntőt – szép gólpasszal járult hozzá a sikerhez –, és ezúttal is a kezdőben kapott helyet. A Celta Vigo kezdett jobban, és a 26. percben meg is szerezte a vezetést, amelyet egészen a második félidő közepéig tartani tudott, akkor azonban egyenlített a Málaga.

A hajrá izgalmasra sikerült, Tajtiék a 84. percben előnybe kerültek, nem sokkal később azonban ismét döntetlenre alakult az állás. A slusszpoén még hátravolt, a Málaga a 92. percben egy szabadrúgásgóllal harcolta ki a győzelmet, és az ellenfele a Real Madrid–Villarreal párharc továbbjutója lesz a május 6-ai fináléban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik