Spanyolország: megvan az új klub, az Alcorcón is Duchatelet-é

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.11. 09:08
Pénteken újabb klubbal bővült a Duchatelet-birodalom, amelynek immár a spanyol másodosztályban szereplő Alcorcón is a részévé vált. Az Újpest tulajdonosának, Roderick Duchatelet-nek az édesapja, Roland néhány héten belül a harmadik klubot vásárolta meg Európa-szerte.

A Real Madrid ellen 2009-ben fényes kupagyőzelmet arató Alcorcón jelenlega Segunda División 16. helyén áll. A klub a honlapján jelentette be, hogy a belga milliárdos az új többségi tulajdonosa, és hogy szép jövőre számíthatnak a szurkolók.A Real Madrid ellen 2009-ben fényes kupagyőzelmet arató Alcorcón jelenlega Segunda División 16. helyén áll. A klub a honlapján jelentette be, hogy a belga milliárdos az új többségi tulajdonosa, és hogy szép jövőre számíthatnak a szurkolók.

Az idősebb Duchatelet cége, a Staprix nemrég teljes egészében felvásárolta az angol másodosztályú Charlton Athleticet, s emellett a belga Standard Liege-nek és Sint-Truidennek, valamint a német Carl Zeiss Jenának is tulajdonosa. Klubjai közül csak a Standard első osztályú.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik