Spanyolország: két év alatt a válogatottból a negyedosztályba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 22:26
A spanyol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Unión Langreóban folytatja a pályafutását Michu, a Rayo Vallecano, a Swansea City és a Napoli korábbi támadója.

A 29 éves spanyol támadó egy ideje már az asztúriai együttessel edzett, s mivel novemberben szerződést bontott a Swansea-val, szabadon igazolhatóvá vált. Ezek után aláírt a spanyol kiscsapathoz, melynek vezetőedzője a testvére, Hernán Pérez.A 29 éves spanyol támadó egy ideje már az asztúriai együttessel edzett, s mivel novemberben szerződést bontott a Swansea-val, szabadon igazolhatóvá vált. Ezek után aláírt a spanyol kiscsapathoz, melynek vezetőedzője a testvére, Hernán Pérez.

Michu 2012-ben érkezett a Swansea-hoz 2.5 millió euróért, és az első szezonjában 35 mérkőzésen 18 gólig jutott a Premier League-ben. Remek formájának köszönhetően 2013-ban meghívót kapott a spanyol válogatottba – egyszer pályára is lépett –, azonban a 2013–2014-es szezontól sorozatos bokasérülések akadályozták a pályafutását.

A legutóbbi idényt a Napolinál töltötte kölcsönben, de mindössze öt mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett – a bokasérülése itt is hátráltatta. A nyáron visszatért a Swansea-hoz, csakhogy a walesiek akkori menedzsere, Garry Monk kijelentette: a csatár többé nem lép pályára a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik