T. D. 2020.02.27 21:15 Frissítve: 2020.02.28 13:46

Spanyolország: George Clooney kezébe kerülhet a klub

Világhírű színész kezébe kerülhet az egykor szebb napokat látott Málaga CF. A jelenleg a spanyol másodosztályban botladozó labdarúgóklub egyesült államokbeli befektetők – köztük George Clooney – kezébe kerülhet.

George Clooney és társai vehetik meg a Málagát (Fotó: AFP)

 

A kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas Clooney és a befektetők mentőakcióra készülnek a Málagánál, legalábbis Antonio Aguilera szerint, aki egy kisrészvényesekből álló szövetség elnökeként a Canal Málaga nevű televízió- és rádiócsatornának számolt be a hírről.

„Van egy nagyon fontos, televízió- és filmproducerekből álló csoport, amely Málagában tartózkodik, és az európai Hollywoodot akarja itt megvalósítani. A tagok az Amazonnak egy sorozatot is forgatnak, és már tárgyalnak a klubról. Nem akarják megfizetni azt az őrülten nagy összeget, amit Abdullah al-Tani (a jelenlegi tulajdonos – a szerző) kér. Két hete százmillió eurót kért, de amit ajánlanak, az még mindig sokkal több, mint amennyit ő fizetett a klubért (36 millió euró), zajlanak a tárgyalások” – idézi Aguilera szavait az AS.

A Málaga jelenleg a 14. helyen szerénykedik a Segunda División tabelláján, a 2012–2013-as Bajnokok Ligája-menetelés (a csapat veretlenül jutott tovább a csoportkörből, végül a későbbi döntős Borussia Dortmund ellen a negyeddöntőben esett ki) óta a vezetésbeli hiányosságok miatt az eredmények és a pénzügyek tekintetében is mélyre csúszott. Egyes hírek szerint olyan rossz helyzetben van a klub, hogy bizonyos anyagi feltételek teljesítése nélkül pontszámtól és pozíciótól függetlenül a másodosztályból is kieshet.

2020.09.20 18:16:34

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nem parádézott a címvédő a Sociedad otthonában, a nagyobb helyzeteket a hazaiak alakították ki.

2020.09.12 00:20:05

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

INDUL A LA LIGA. Nem halad semerre az Atlético, a Valencia igen, de ennek nem örülhet. Melyik lesz most a meglepetéscsapat?

2020.09.11 12:05:21

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Húsz csapat, melyből a végén négyen a Bajnokok Ligájába jutnak, hárman pedig kiesnek.

2020.09.06 22:44:32

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. A személyes sorsa miatti düh vagy a végzet elfogadása, jelen állás szerint Lionel Messinek is ez a választási lehetősége.

2020.09.02 22:34:44

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ivan Rakitic: »Sosem felejtem el a pillanatot, amikor édesapám kinyitotta a dobozt. Majdnem elájultam a boldogságtól: két horvát válogatott futballmez volt benne. Abban ettünk, aludtunk, jártunk iskolába, nem akartuk levenni magunkról.«