Spanyolország: ezt hiányolja Ramos az éremgyűjteményéből?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.10. 20:36
null
Sergio Ramos megcélozná az olimpiai aranyérmet? (Fotó: AFP)
Rengeteg érme és trófeája van már, ám egy dolgot különösen hiányol a pályafutásából Sergio Ramos, a Real Madrid és a spanyol válogatott védője. Spanyol lapértesülések szerint a csapatkapitány azt fontolgatja, hogy részt vegyen a 2020-as tokiói olimpián.

A spanyol El Mundo információi szerint a 33 éves Ramos „izgatottan várja”, hogy szerepelhessen az olimpián. A férfiak olimpiai labdarúgótornáján U23-as (1997. január 1. után született) játékosokkal vehetnek részt a csapatok, három túlkoros labdarúgó szerepelhet a keretben.

Ami némi nehézséget okozhat: a 2020-as Európa-bajnokság július 12-én ér véget – nyilvánvalóan Ramos reméli, hogy minél tovább jut a csapata. Az olimpiai labdarúgótorna viszont július 22-én kezdődik, így alig 10 napja lenne Ramosnak a két torna között, ha az esetleges Eb-döntő mellett az ötkarikás játékokra is utazna.

Sergio Ramos klubszinten és a válogatottal is megnyert minden fontosabb sorozatot: bajnoki címek, kupa- és szuperkupa-győzelmek sora mellett Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnoki címet is négyszer-négyszer nyert, emellett világbajnoknak és kétszeres Európa-bajnoknak is mondhatja magát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik