Rosell Fabregas megszerzéséről: most vagy soha

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 11:57
null
Fabregas (jobbra) és Villa a következő szezonban akár együtt is játszhat a Barcelonában (Fotó: Action Images)
Korábban beszámoltunk már róla, hogy a Barcelona elnöke, Sandro Rosell Dél-Afrikába utazott, hogy a labdarúgó-világbajnokság helyszínén tárgyaljon Cesc Fabregas szerződtetéséről az Arsenal menedzserével, Arsene Wengerrel. A katalán klub első embere az El Mundo Deportivo spanyol lapnak elmondta, ez az utolsó alkalom, amikor egyeztet a középpályásról az angol klubbal, ha most nem sikerül megszerezniük, akkor lemondnak róla.

A Barcelona elnöke, Sandro Rosell és Josep Maria Bartomeu megérkezett a labdarúgó világbajnokság Hollandia–Spanyolország döntőjének vasárnap otthont adó Johannesburgba, ahol találkoznak az Arsenal menedzserével, Arsene Wengerrel, hogy tárgyaljanak az „ágyúsok” középpályása, Cesc Fabregas szerződtetéséről.

Az El Mundo Deportivo megszólaltatta a katalánok első emberét, aki elmondta, Dél-Afrikában kerül sor az utolsó tárgyalásra a Fabregas-ügyben (sajtóhírek szerint a Barca már hónapok óta ostromolja az Arsenalt a középpályásért).

„Most vagy soha! Gyorsan kell lépnünk, nem tudunk többet várni, ezért találkozunk személyesen Arsene Wengerrel, aztán meglátjuk, mi történik” – fogalmazott szűkszavúan Rosell.

A Barcelona elnöke korábban már kifejtette, Fabregas csak akkor térhet vissza nevelőegyesületébe, ha Wenger hajlandó elfogadható áron megválni játékmesterétől, mert 50-60 millió eurót nem tudnak áldozni érte. A hírek szerint a Barca 40 millió eurót fizetne a 23 éves játékosért.

A spanyol válogatottal a Hollandia elleni vb-döntőre készülő Fabregas a dél-afrikai tornán eddig három meccsen – mindháromszor csereként állt be – összesen 94 percet játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik