Rooney követi Madridba C. Ronaldót?

Vágólapra másolva!
2010.01.02. 09:26
null
Amikor még Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney (jobbra) egy célért küzdött (fotó: Action Images - archív)
Címkék
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United klasszisáért, Wayne Rooneyért 60 millió fontot ajánlana fel a Real Madrid labdarúgócsapata.

A Real Madrid első számú nyári átigazolási célpontja Wayne Rooney lesz, és a „királyi gárda” nem garasoskodna ezúttal sem: a Daily Star című napilap szerint 60 millió fontos ajánlatot tesz a Manchester Unitednek.

A madridi klub egyik meg nem nevezett munkatársa is megerősítette ezt az információt.

„Rooney az első számú célpont. A Real ugyanazt az utat szeretné bejárni, mint David Beckham és Cristiano Ronaldo esetében, és mindent meg is tesznek a vezetők, hogy sikerrel járjanak."

A madridi klub általános igazgatója, Jorge Valdano elsősorban Sergio Agüerót szeretné elcsábítani a városi rivális Atléticótól, de Florentino Pérez elnök inkább Rooneyban gondolkodik, és Cristiano Ronaldót is segítségül hívja a támadó meggyőzéséhez.

A portugál klasszis elmondta, ő is szívesen futballozna újra egy csapatban Rooneyval; szerinte az angol támadó remekül szerepelne a spanyol bajnokságban.

A Real Madrid már több játékost is elhozott a Manchester Unitedtől az elmúlt években, David Beckhamtől kezdve Ruud van Nistelrooyon és Gabriel Heinzén át Cristiano Ronaldóig.

Az angol együttes a napokban kezdte volna a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat a csatárral, akinek új fizetése így heti 170 ezer fontra nőhetne. Sir Alex Ferguson mindent megtesz, hogy maradásra bírja a válogatott támadót, aki korábban többször is kifejtette, örömmel szerepelne továbbra is az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik