Real: zseniális videó került elő a tizenegyespárbaj előtti percekről

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.14. 16:38
Mint azt mostanra már talán minden futballkedvelő tudja, a Real Madrid a tizenegyespárbajban legyőzte az Atlético Madridot, így elhódította a spanyol Szuperkupát. Amikor már azt hittük, mindent tudunk a meccsről, előkerült egy új videó…

Az egyik spanyol tévécsatorna tette most közzé a felvételt, amely azért nagyon különleges, mert sikerült rögzíteni, ahogy a játékosok felkészülnek a tizenegyespárbajra – így rengeteg apró érdekességet kiszúrhatnak a drukkerek.

Először is Zinédine Zidane úgy döntött, nem szól bele a taktikába, egy az egyben játékosaira bízza a döntést, ki és hogyan szeretné rúgni a tizenegyest.

Ezután rögtön előlépett Sergio Ramos, aki kezébe vette az irányítást, és elkezdte szervezni a sorrendet.

Zidane hátralépett egyet, Ramos volt a vezér a tizenegyeseknél (Fotó: AFP)
Zidane hátralépett egyet, Ramos volt a vezér a tizenegyeseknél (Fotó: AFP)

Elsőként Mariano Díazhoz fordult Ramos, de a támadó leszögezte, elsőként nem szeretne rúgni.

Ezután Daniel Carvajal közölte, ő elvállalja az első pozíciót. Ez meg is adta az alaphangot, és miután a legnehezebb feladatot elvállalta a védő, sorra jelentkeztek a rúgók.

Egyedül Toni Kroos szólt bele innentől a sorrendbe, a német ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy a madridiak fiatal brazilja, Rodrygo rúgjon a harmadik sorozatban.

Miután megvolt a lista, Mariano Díaz még gyorsan odaszaladt Thibaut Courtois kapushoz, és adott neki néhány tanácsot, hogy mik azok az apróságok, amik megzavarhatják az ellenfelet: például a felemelt kéz és az integetés.

Íme, a videó, és a taktika, ami végül tökéletesen működött!

Fútbol en Movistar+ on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik