Real: Zidane helye veszélyben, Pérez Allegrit akarja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.20. 12:29
null
Zidane helyét Allegri veszi át Madridban? (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez edzőváltásban gondolkozik a Real Madrid labdarúgócsapatánál.

 

A királyi gárdával három Bajnokok Ligáját nyerő francia 2018 májusában egyszer már távozott a Madridtól, ám Péreznek sikerült visszacsábítania, így Zinédine Zidane idén márciusban újra a gárda szolgálatába állt.

Ám a 47 esztendős szakemberrel egyelőre inkább szenved a csapat, a játék elmarad a Florentino Pérez által elvárttól. A Real Madrid ráadásul a BL-csoportkör első fordulójában 3–0-ra kikapott a PSG-től, ami után a blancók első embere állítólag már az edzőváltáson gondolkozik.

Amennyiben hinni lehet a Marcának, akkor Pérez első számú kiszemeltje a kispadra Massimiliano Allegri, aki jelenleg pihenését tölti, ezt megelőzően viszont a Juventusszal sorozatban ötször nyert Serie A-t, négyszer bezsebelte az Olasz Kupát is, az együttes ráadásul az ő irányításával kétszer a Bajnokok Ligája döntőjébe is bejutott, igaz, mind a kétszer kikapott.

A Marca esélyesként említi még a portugál José Mourinhót is.

A témával kapcsolatban a Mundo Deportivo arról cikkez, hogy Pérez a jelenleg a Real Sociedad B-nél tevékenykedő Xabi Alonso szerepvállalásán is gondolkozik, miután az elnök a hírek szerint óriási hibaként könyvelte el, hogy a klub júniusban hagyta távozni az utánpótlástól Alonsót. S Pérez inkább hajlik arra, hogy Alonsót visszacsábítsa, mintsem a jelenleg a Castillánál dolgozó Raúlt kinevezze a felnőttcsapat élére.

A Mundo Deportivo szerint Pérez úgy gondolja, hogy Xabi Alonso sokkal karakteresebb, ráadásul taktikailag felkészültebb, mint Raúl.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik