Real: újabb jelölt mondott nemet; Solari végleges megoldás lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.31. 08:30
null
Laudrup is a jelöltek között volt az As információi szerint (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint a legutóbb Katarban edzősködő, korábbi Real-játékos, Michael Laudrup neve is szóba került Madridban, mint Julen Lopetegui lehetséges utódja, ám nemet mondott a megkeresésre.

 

Bár korábban szinte biztosnak tűnt, hogy Antonio Conte lesz a Real Madrid új edzője, hétfőn a Marca azt írta, a tárgyalások megfeneklettek, miután az olasz szabad kezet, egy új csatárt és egy új középső védőt kért, az öltöző azonban Sergio Ramos vezetésével összezárt, a patthelyzet pedig állítólag nem Conténak kedvez.

Most az As írt arról, hogy B-tervként a Real Madridban 1994 és 1996 között 76 tétmeccsen pályára lépő Michael Laudrup személye is szóba került mint lehetséges Lopetegui-utód, ám a legutóbb Katarban dolgozó trénerrel szintén nem sikerült megállapodni.

„Ez egyszerűen nem a jó pillanat a visszatérésre" – nyilatkozta a Laudrupot képviselő menedzser, Byram Tutumlu.

Az As szerint egyre erősödnek azok a hangok, miszerint esélyt kellene adni a hétfőn ideiglenesen kinevezett, a Real Madrid Castilla kispadjáról átülő Santiago Solarinak a hosszabb távú bizonyításra is.

Az biztos, hogy Florentino Pérez elnöki tevékenysége (2000. július 16.–2006. február 27.; 2009. június 1-től) során Lopetegui volt a legrövidebb ideig, mindössze 139 napig a Real Madrid trénere. Mindössze 14 mérkőzést (ebből tíz bajnokit) kapott, hat győzelem és két döntetlen mellett csapata hat vereséget szenvedett el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik