Real: szabadrúgáspárbajt tartott Zidane és CR, ez a vége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.20. 13:54
null
Szabadrúgáspárbaj Real-módra (Fotó: Reuters)
Sokan féltették Zinedine Zidane-t a Real Madrid vezetőedzői pozíciójától, mondván, a francia csak a pályán volt zseni, a kispadon ülve nem fogják tisztelni. Ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna, a blancók vezetőedzője mindegyik játékosa tiszteletét kivívta. Tény, van néhány trükk a tarsolyában…

A Real Madridnál Cristiano Ronaldo egójának menedzselése talán a vezetőedzők legnagyobb feladata. Ami nem sikerült Rafa Beníteznek, az most sikerült Zidane-nak, méghozzá egy egyedi trükkel.

A spanyol Sportyou beszámolója szerint a francia – miután látta, hogy Ronaldo a csavarásokat gyakorolja – a portugál klasszist szabadrúgáspárbajra invitálta, amelyet CR természetesen elfogadott.

„Figyelj és tanulj!” – szólt oda állítólag nevetve Zidane C. Ronaldónak, majd tízből kilenc kísérletből megzörgette a hálót szabadrúgásból.

A portugál már nem járt ilyen sikerrel, a tíz lehetőségből összesen kettőt értékesített, így a párbajt Zidane nyerte hatalmas fölénnyel.

A beszámolók szerint Ronaldo megemelte a kalapját edzője előtt, és az egóját félrerakva, mosolyogva gratulált a francia legendának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik