Real: Nagyszerű keretünk van, nem akarunk változtatni – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.30. 14:23
Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője nem kíván több változtatást eszközölni a királyi gárda keretén.

A francia szakember szavai Kylian Mbappé kapcsán lehetnek érdekesek, akivel kapcsolatban azt pletykálják, a Real Madrid 160 millió euróért szerződteti a Monacótól.a Real Madrid 160 millió euróért szerződteti a Monacótól.

Zinédine Zidane viszont meg van elégedve a blancók jelenlegi játékosállományával – mint azt a Barcelona elleni Bajnokok Nemzetközi Kupája-találkozó előtt elmondta, nem is szeretne rajta változtatni.

„Nyugodt vagyok, és boldog a keretet illetően. A miénk a legjobb, ezzel nyertünk eddig, és reméljük, hogy újra megtesszük. Remek keretünk van, amin nem is szeretnénk változtatni. Egyedül Cristiano Ronaldo nincs jelenleg velünk, ő a nyaralását tölti még, augusztus ötödikén csatlakozik hozzánk. Tudjuk, hogy nehéz szezon vár ránk, hiszen mindenki minket akar legyőzni, de ez csak még érdekesebbé teszi.”

A 45 éves vezetőedző reagált Neymar esetleges távozására is a rivális Barcelonától.

„Hamarosan meglátjuk, mi lesz vele. Nagyon jó játékos, ráadásul közvetlen ellenfelünk is, mi mást mondhatnék még? A Barca roppant jó csapat, mindig is az egyik legnagyobb riválisunk lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik