Real: Pérez választott, megvan Zidane utódja a kispadra?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.08. 11:38
null
Florentino Pérez választott, megvan Zidane utódja a kispadra?
Spanyolországi sajtóértesülések szerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke Joachim Löwöt szemelte ki a gárda következő vezetőedzőjének.

 

Mint ismert, a blancók hátránya a La Ligában 19 pont a listavezető Barcelona mögött, ráadásul csak a negyedik helyen állnak a bajnokságban, míg a spanyol Király-kupából a Leganés elleni párharcban kiestek a negyeddöntőben.

Ha folytatódik a Real Madrid mélyrepülése, Florentino Pérez elnök szinte biztosan megköszöni Zinédine Zidane eddigi szolgálatait. A Mundo Deportivo már azt is tudni véli, hogy a gárda első emberének ki a fő kiszemeltje a francia szakember helyére – amennyiben igazak az értesülések, úgy Pérez Joachim Löwöt, a német válogatott szövetségi kapitányát csábítaná Madridba.

A portál beszámolója szerint Pérezt „lenyűgözte Löw módszertana, személyisége és hozzáállása”, és azt tervezi, hogy az idény után a német trénert szerződteti a Real Madrid kispadjára.

A Mundo Deportivo hozzáteszi, Pérez kiszemeltjei között Löw mellett ott van továbbá Jürgen Klopp (Liverpool), Massimiliano Allegri (Juventus), Mauricio Pochettino (Tottenham) és Maurizio Sarri (Napoli) is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik