Real: Pérez megvétózta a transzfert, Bale mégsem megy Kínába?

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 12:46
null
Gareth Bale mégsem megy Kínába (Fotó: AFP)
Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett újra megszólalt a Real Madriddal, s annak vezetőedzőjével, Zinédine Zidane-nal kapcsolatban. 

 

A walesi menedzsere a francia Le Journal du Dimanche-nak elmondta, sosem volt semmilyen kapcsolat Bale és a tréner között.

„Egyszerű a helyzet, Zidane nem kedveli Gareth-et – árulta el Barnett. – Nincs köztük semmiféle kapcsolat, igazából sosem volt.”

A Marca közben arról ír, hogy Bale és ügynöke is egyre frusztráltabb, miután szinte biztosan nem jön össze a kínai transzfer, a hírek szerint ugyanis Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke megvétózta a klubváltást, ugyanis nem hajlandó olcsón elengedni a támadót, akiért 2013 szeptemberében 101 millió eurót fizetett a Tottenhamnek.

Mint ismert, Bale-lel kapcsolatban néhány napja arról cikkeztek, hogy a Csiangszu Szuning évi 22 millió eurós fizetéssel csábítja, s a támadó Zidane meglepő nyilatkozata után hajlana rá, hogy Kínába távozzon.

A Csiangszu Szuning viszont Pérez felvetésére jelezte, hogy nem fizeti ki az elnök által kért átigazolási díjat Bale-ért – azt nem tudni, pontosan mekkora összegről volt szó –, hétfőn pedig, az ügyre „reagálván” szerződtette a négyszeres horvát válogatott csatárt, Ivan Santinit, ami után a klub már nem hajlik Bale megszerzésére, s a kínaiak vezetősége elmondta, véglegesnek tekinti a gárda keretét.

Ami jelenleg tehát biztos, hogy Bale-nek 2022 nyaráig érvényes szerződése van a Real Madriddal, Pérez viszont egy bizonyos, meg nem nevezett összeg alatt nem engedi el a játékost – ezzel a lépéssel viszont rombolhatja a Zidane-nal való kapcsolatát, a francia ugyanis azt szeretné, ha Bale minél hamarabb távozna az alakulattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik