Real: „Pérez kényszerítette Casillast, hogy egy harmadrangú csapatba igazoljon”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.12. 11:45
A Real Madridot elhagyó Iker Casillas szülei az El Mundónak adott interjúban elmondták, Florentino Pérez elnök kényszerítette a világbajnok kapust, hogy egy „harmadrangú” csapatban folytassa pályafutását. Kérdés, a kijelentéshez mit szólnak a Portónál...

Mint ismert, a Real Madrid szombat este jelentette be, hogy Iker Casillas elhagyja a csapatot, és a Portóba szerződik. Az El Mundo megkérdezte a 34 éves kapus szüleit, José Luist és Mari Carment, akiknek egyébként nem a legharmonikusabb a kapcsolatuk Ikerrel. Úgy látják, amióta Florentino Pérez visszatért az elnöki székbe, rosszul bánt vele. Az utóbbi években összehangolt rágalomhadjárat indult Casillasszal szemben, amely végül a távozásához vezetett. Mari Carmen szerint Pérez Gianluigi Buffont szerette volna megszerezni, mert jobban szereti a magasabb kapusokat. Mint ismert, a Real Madrid szombat este jelentette be, hogy Iker Casillas elhagyja a csapatot, és a Portóba szerződik. Az El Mundo megkérdezte a 34 éves kapus szüleit, José Luist és Mari Carment, akiknek egyébként nem a legharmonikusabb a kapcsolatuk Ikerrel. Úgy látják, amióta Florentino Pérez visszatért az elnöki székbe, rosszul bánt vele. Az utóbbi években összehangolt rágalomhadjárat indult Casillasszal szemben, amely végül a távozásához vezetett. Mari Carmen szerint Pérez Gianluigi Buffont szerette volna megszerezni, mert jobban szereti a magasabb kapusokat.

„Nem úgy bántak vele, mint a többi kulcsjátékossal. Éveken keresztül láttam, ahogyan szenved. Florentino miatt kell távoznia, pedig ő a Real Madridban szerette volna befejezni a pályafutását. Egy olyan játékosnak, mint Iker, a Porto harmadrangú klub. Egy világbajnok egyszerűen nem végezheti a Portóban. Bárhová mehetett volna, az sem érdekelt volna, ha a Barcelonában köt ki, mert ott úriemberek vannak” – mondta Mari Carmen.

Casillas déltől sajtótájékoztató keretében búcsúzik el a Real Madridtól,erről természetesen a későbbiekben beszámolunk oldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik