Real: Nincs nézeteltérés C. Ronaldo és a klub között - Pérez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 16:16
Florentino Pérez, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke szerint nincs nézeteltérés Cristiano Ronaldo és a klub között.

„Most is megvan a határozott véleményem, de nem mindig mondhatom el, mit gondolok valójában. Még a végén ott lenne a holnapi lapok címlapján, és azt nem szeretném – mondta korábban Cristiano Ronaldo, és ezt a mondatát a nemzetközi sportsajtó úgy értelmezte, hogy a portugál labdarúgó nem feltétlenül örül a Real Madrid keretében nyáron történt változásoknak.mondta korábban Cristiano Ronaldo, és ezt a mondatát a nemzetközi sportsajtó úgy értelmezte, hogy a portugál labdarúgó nem feltétlenül örül a Real Madrid keretében nyáron történt változásoknak.

„Nincs nézeteltérés Ronaldo és a klub között – reagált Pérez. – Nagyon jól ismerem Cristianót. Amellett, hogy ő a világ legjobb labdarúgója, a klub iránti elkötelezettsége vitathatatlan. Nem kérdőjelezte meg sem a klub politikáját, sem annak ambícióit.”

A klubelnök Ángel Di María és Xabi Alonso távozásáról, valamint Radamel Falcaóról is beszélt.

„A Real Madrid a legjobb ajánlatát tette meg Di María számára. A lehető legmagasabb összeget kínáltuk neki, amivel Ronaldo után ő lett volna a klub legjobban fizetett játékosa. Xabi már majdnem a karrierje végén jár, és szeretné a maga útját folytatni. Az ő pozícióját Toni Kroos és Asier Illarramendi oldja meg a jövőben.”

„Falcao rendkívüli képességű játékos, akinek a szerződtetéséről gondolkodtunk a nyáron, ám végül letettünk róla. A döntést nagyrészt az edzőnk hozta meg” – tette hozzá Pérez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik