Real: „Nem Rafa rakta össze a csapatot az el Clásicóra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 08:11
null
Rafa Benítez kényszerhelyzetben volt az el Clásico előtt? Carragher ezt gondolja (Fotó: Reuters)
Nem Rafa Benítez vezetőedző állította össze a Real Madrid kezdőcsapatát a szombati el Clásicóra. Legalábbis ez a véleménye Jamie Carraghernek, Benítez korábbi liverpooli játékosának, aki már televíziós szakértőként beszélt a Barcelona 4–0-s győzelmével véget érő madridi rangadóról.

„Nem Rafa rakta össze a csapatot az el Clásicóra. Ezt a kezdőt Benítez nem küldte volna magától a pályára. El sem hiszem, hogy így állt fel a Real – mondta a Benítez irányítása alatt 2005-ben Bajnokok Ligáját nyerő Carragher a Sky Sports futballmagazinjában. – Vagy az elnökség beleszólt a csapat összeállításába, vagy Rafa megtört a sajtó nyomása alatt, és egyik sztárját sem merte kihagyni.”

Carragher fő problémája az, hogy a mecset a Navas – Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo (Carvajal, 59.) – Modric, Kroos – Bale, J. Rodríguez (Isco, 55.), C. Ronaldo – Benzema összeállításban lejátszó Real Madrid nem fordított elég figyelmet a védekezésre.

„Nézzék meg ezt az összeállítást! Rafa általában két emberfogó középpályást játszat, szombaton egy sem volt a csapatban. Casemirót, aki a Real legjobbja ebben a szezonban, szintén kihagyta” – mondta Carragher.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik