Real: „Mindig emlékezni fogunk rád” – Ramos elköszönt CR-től

Vágólapra másolva!
2018.07.10. 18:58
Mint ismert, kedden megtörtént a bejelentés: Cristiano Ronaldo a Juventus játékosa lesz. A Real Madridnál kilenc évet eltöltő portugál klasszis búcsúlevelet írt a királyi gárda szurkolóinak, tőle pedig elsők között köszönt el a blancók csapatkapitánya, Sergio Ramos.

„Cristiano, a góljaid, a számaid, és minden, amit együtt nyertünk, önmagáért beszél. Különleges helyet vívtál ki magadnak a Real Madrid történetében. Madridistaként mindig emlékezni fogunk rád. Élmény volt melletted játszani. Nagy ölelés, és sok szerencsét!” „Cristiano, a góljaid, a számaid, és minden, amit együtt nyertünk, önmagáért beszél. Különleges helyet vívtál ki magadnak a Real Madrid történetében. Madridistaként mindig emlékezni fogunk rád. Élmény volt melletted játszani. Nagy ölelés, és sok szerencsét!”


Sergio Ramos on Twitter

@Cristiano, your goals, your numbers and everything we've won together speak for themselves. You have earned a special place in the history of @RealMadrid. As Madridistas we'll remember you always. It's been a pleasure to play alongside you, bicho. Big hig and good luck!



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik