Real: megegyeztek, Courtois Madridban folytatja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.18. 09:58
A francia RMC információi szerint a Real Madrid és a Chelsea mindenben megegyezett, Thibaut Courtois a spanyoloknál folytatja pályafutását!

A világbajnokságon talán a legjobban teljesítő kapus, Thibaut Courtois sosem titkolta, szeretne visszatérni Spanyolországba egy nap, ahol gyermekei élnek.Thibaut Courtois sosem titkolta, szeretne visszatérni Spanyolországba egy nap, ahol gyermekei élnek.

Francia beszámolók szerint hamarosan eljön ez a nap.

A belga kapus szerződése 2019 nyarán lejár a Chelsea-nél, és mivel hosszabbítani nem szeretne, a klubnak túl kell adnia rajta idén nyáron, ha nem akarja, hogy ingyen távozzon egyik legjobbja.

A hírek szerint mindenben megegyeztek, Courtois a Real Madridnál folytatja (Fotó: AFP)
A hírek szerint mindenben megegyeztek, Courtois a Real Madridnál folytatja (Fotó: AFP)

A Real Madrid terveibe ez pedig tökéletesen illeszkedik, az új vezetőedző, Julen Lopetegui ugyanis nem bízik Keylor Navasban, és mindenképp szeretne egy riválist szerződtetni a Costa Rica-i mellé.

Ráadásul mivel Courtois szerződéséből már csak egy év van, „akciósan” vihetik a spanyol fővárosba.

Az RMC úgy tudja, a felek már meg is egyeztek, a belga 4 évre ír alá Madridban, és a blancók 35 millió eurót fizetnek érte a Chelsea-nek.

Ezzel Courtois lehet a futballtörténelem harmadik legdrágább kapusa az 53 millió euróért a Juventushoz szerződő Gianluigi Buffon és a 40 millióért a Manchester Cityhez igazoló Ederson után.

A hírek szerint a Chelsea-nél már az utódját is kinézték: állítólag az új menedzser, Maurizio Sarri Petr Cechet szeretné visszacsábítani az Arsenaltól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik