Vb 2018: Thibaut Courtois ekkor beszél a jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 15:53
null
Hogy mi lesz Courtois sorsa? Ezt talán még ő maga sem tudja (Fotó: AFP)
Többször is szóba került már a nemzetközi sajtóban a Chelsea kapusa, Thibaut Courtois sorsa. A belga válogatottal a negyeddöntőre készülő futballista gyermekei Courtois korábbi kedvesével Madridban élnek, így sokszor elgondolkodott már azon, hogy visszaköltözzön Spanyolországba (korábban az Atlético Madrid játékosa volt). Most a spanyol Diario Sportnak elárulta, a világbajnokság után beszél a jövőjéről.

 

Nagyon hiányoznak, és néha eszembe jut, hogy nem lenne-e egyszerűbb, ha ismét Spanyolországban játszanék a következő években. Az újságok folyamatosan azt írják, a pénz miatt vacillálok, de erről szó sincs.”

Azt hiszem, meg lehet érteni, hogy miért kötődöm ennyire oda. Ha a Real Madrid vagy az Atlético Madrid keresne, igen, a családi helyzetem befolyásolná a döntésemet. De eddig még nem kerestek. Egy biztos, egy nap visszatérek Madridba!”

A fent idézett két korábbi Courtois-nyilatkozat alapján gondolhatnánk azt, hogy már idén nyáron távozhat Londonból a belga kapus, és esetleg visszatér az Atléticóhoz, vagy a Real Madridhoz szerződik, de később azt is elismerte, 2019-ig érvényben lévő szerződését kitölti a Chelsea-nél. Most a Diario Sportnak nyilatkozva elmondta, a világbajnokság után kiderülhet, mi lesz a sorsa.

„Nagyszerű Londonban élni, ahogyan Madridban is. A gyermekeim Madridban élnek, fontos számomra a közelségük, így szeretnék valamit tenni azért, hogy gyakrabban láthassam őket.”

„Ez nem jelenti azt, hogy Madridba igazolok, és nem is szeretnék többet beszélni a jövőmről – majd a világbajnokság után. De a gyermekeim a legfontosabbak számomra.”

Hogy ebből mi lesz, azt még talán maga Courtois sem tudja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik