Real: Marcelo elárulta, két éve majdnem klubot váltott

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.05.02. 08:21
null
Marcelo most már nem gondolkodik a váltáson (Fotó: AFP)
Marcelo Fabio Cannavaróval videochatelt péntek este, s elárulta, nem szeretné elhagyni a Real Madridot, és azt sem gondolja, hogy a klub eladná őt a következő átigazolási időszakban.

 

Ferland Mendy személyében posztriválist kapott a 31 éves brazil védő a múlt nyáron, emellett sérüléssel is bajlódott, így kevesebb játéklehetőséghez jutott. Ennek ellenére nem gondolkozik a váltáson.

„Jól végzem a dolgomat, mióta megérkeztem Madridba. Hosszú ideje vagyok már itt és egy fantasztikus történetnek vagyok a részese” – fogalmazott Marcelo, aki elmondta, két évvel ezelőtt kis híján Torinóban kötött ki, legalábbis a szurkolók szerint...

„Két évvel ezelőtt majdnem aláírtam a Juventushoz, mert nem tudtam elképzelni, milyen Cristiano Ronaldo nélkül élni” – utalt humorosan a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes arra, hogy hányszor hallotta és olvasta ezt a mondatot, a találgatásokat, spekulációkat vele kapcsolatban. „Sok mindent kitalálnak a szurkolók...”

Arra a kérdésre, hogy Lionel Messit vagy Cristiano Ronaldót tartja-e jobb játékosnak, diplomatikus választ adott.

„Nem lehet állást foglalni, melyikük a jobb. Cristianóval tíz évig együtt játszottam. A motiváló ereje egyedülálló.”

Jelenleg a koronavírus-járvány miatt az 58-szoros válogatott védő is alig-alig hagyja el saját otthonát.

„Naponta csak egyszer mozdulok ki, a négy kutyánkkal. Az emberek betartják a szabályokat, mindezek ellenére nagyon nem könnyű ez az időszak” – mondta Marcelo, aki azt is elárulta, így legalább több ideje jut a meditálásra is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik