Real Madrid: Zidane győzködi a Juve tehetségét?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 11:57
A Marca információi szerint Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapatának edzője azt a feladatot kapta: győzze meg Paul Pogbát arról, hogy hagyja el a Juventust és igazoljon a blancókhoz.

A 34 millió euróra becsült Pogba szerződése 2016 nyarán jár le a Juventusnál, ám a torinói klub már jelezte: hosszabbítani szeretne a csapat egyik legnagyobb értékével. A 20 éves francia középpályásról terjengenek a pletykák az utóbbi időben, a PSG-vel és a Real Madriddal is hírbe hozták.

A Marca szerint Zinedine Zidane nem hivatalos tárgyalásokat folytat Pogba képviselőivel, ugyanis a királyiak a nyáron mindenképp szeretnék megszerezni a fiatal középpályást. Zidane-nak állítólag elévülhetetlen érdemei voltak Gareth Bale megszerzésében is, és most újabb küldetést kapott, ám a jelek szerint ezúttal jóval nehezebb „bevetésre” küldték.

A francia sajtó ugyanis úgy értesült, hogy a PSG elnök-tulajdonosa, Nasszer al-Kelaifi egy párizsi hotelben tartott titkos egyeztetéseket Andrea Agnellivel, a Juventus igazgatójával. A madridiaknak tehát meg kell küzdeniük a PSG-vel, hogy Pogba „kegyeibe férkőzzenek”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik