Real Madrid: vasárnap jelentik be Ancelotti távozását - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.05.21. 21:12
null
Ancelotti ügynöke Madridba repült, már csak a felmondási díjon egyezkednek a felek? (Fotó: Action Images)
Az olasz Sky Sports Italia, a spanyol As és a goal.com egybehangzó információi szerint Carlo Ancelotti szerződését még a héten felbontja a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége.

Az olaszok és spanyolok úgy tudják, Ernesto Bronzetti, Ancelotti ügynöke csütörtökön a spanyol fővárosba utazott, ahol pénteken az olasz edzővel és Florentino Pérezzel, a blancók elnökével tárgyalóasztalhoz ül, a téma állítólag Ancelotti szerződésének a felbontása lesz.

A 2014–2015-ös idényt trófea nélkül záró edző szerződése 2016 nyarán jár le Madridban, a kontratusban pedig az szerepel, hogy ha a Real idő előtt elküldi, akkor 3.5 millió eurót kell fizetnie – többek között erről is szó esik a Sky szerint péntek este.

A Real Madrid szombaton, 20.30 órakor lép pályára utoljára a szezonban, a hivatalos bejelentés Ancelotti távozásáról vasárnap várható.

Sajtóhírek szerint Florentino Pérez Jürgen Kloppot, Rafa Benítezt, José Mourinhót és a Portót edző Julen Lopeteguit is szívesen látná a blancók kispadján a követező szezonban, míg Ancelotti az AC Milannál köthet ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik