Real Madrid: válogatott edzője elárulta, mi motiválja Bale-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.03. 12:50
Chris Coleman, Wales labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya szerint a Gareth Bale-hez hasonló kaliberű játékosokat a sikerre való vágy hajtja, nem pedig a futball anyagi vonzatai.

Mint beszámoltunk róla, a 27 éves kiválóság vasárnap írta alá új, elképesztő szerződését a Real Madriddal, aminek révén egyes értesülések szerint heti 600 ezer fontot vihet haza a hatéves megállapodás alapján.vasárnap írta alá új, elképesztő szerződését a Real Madriddal, aminek révén egyes értesülések szerint heti 600 ezer fontot vihet haza a hatéves megállapodás alapján.

„Nem az anyagiak motiválják, hogy még több milliót keressen – mondta játékosáról Coleman. – Újra meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját, valamint a spanyol bajnokságot. Továbbra is jól szeretne teljesíteni, ötven gólt szerezni a válogatottban, vagy épp elérni a százas határt. Az olyan embereket, mint ő, más hajtja. Például a hálóba juttatni a labdát, valami csodálatosat alkotni a pályán, elérni bizonyos célokat nemzeti színekben, melyeket soha senki nem ért még el.”

Ugyanakkor Coleman szerint is hihetetlen játékosa új szerződése, de a jelenlegi piaci körülmények között indokoltnak érzi.

„Ez elképesztő összeg. Nem ülhetünk csak úgy itt és jelenthetjük ki, hogy ésszerű ennyi pénzt keresni a labdarúgással. De mit tennénk mi, ha ennyi pénzt ajánlanak? Nem mondanánk rá nemet, az biztos. Őrületes, ám úgy néz ki, ennyit érdemel” tette hozzá a walesi szakember.

A nyári Európa-bajnokságon elődöntős Wales jelenleg a harmadik helyen áll a 2018-as világbajnoki selejtezősorozat D-csoportjában, és november 12-én az éllovas Szerbiát fogadja Cardiffban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik