Real Madrid: trükkös csere, a Chelsea sztárját kérik Bale-ért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 16:13
null
Bale Londonban, Hazard Mardiban? (Fotó: Reuters)
Érdekes ajánlatra készül a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége angol lapértesülések szerint, a blancók hajlandóak elengedni Gareth Bale-t Londonba, a walesiért cserébe azonban igazi klasszist kérnek a pénz helyett.

„Nyilvánvalóan ott van Messi és Cristiano Ronaldo, akik mindketten különleges futballisták, de én Eden Hazard játékát is rendkívül kedvelem. Minden mozdulatát szeretem, amit a pályán csinál. A viselkedése, a határozottsága és az is elképesztő, hogy évről évre mennyit fejlődik” – mondta a Real Madrid Castillát irányító Zinedine Zidane.

Angol lapértesülések szerint nem csak a francia ikon szeme akadt meg Hazard-on, a Real vezetősége a nyáron meg akarja szerezni a belga klasszist, méghozzá úgy, hogy egyetlen eurót sem tesz le az asztalra!

Az ajánlat egyszerű, a The Sun értesülései szerint a madridiak a Chelsea által régóta figyelt Gareth Bale-t elengednék Londonba, ezért cserébe Eden Hazard játékjogát kérik.

A transfermarkt.de becslése alapján a Chelsea járna jobban a transzferrel, ugyanis Hazard piaci értéke a németek szerint hatvan-, míg Bale-é nyolcvanmillió euró.

Bár az átigazolás vélhetően nagyot robbanna, jelenleg kevés esély van arra, hogy valóban létrejön az üzlet.

Carlo Ancelotti elmondása szerint ugyanis továbbra is bízik a szurkolók által sokat kritizált Bale-ben, míg a „kékek” vélhetően egy az egyben nem lennének hajlandóak a cserére, ugyanis a „Special One" korábban azt mondta, Hazard-t 100 millió fontért és a Real Madrid egyik legjobbjáért adná csak...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik