Real Madrid: „Ronaldo nem megy sehová, itt fejezi be”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.06. 09:31
null
Ha hihetünk az ügynökének, akkor még sok CR-lövést láthatunk Real-mezben (Fotó: AFP)
Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke a Ronaldo című életrajzi film bemutatója előtt elmondta: a portugál futballcsillag jól érzi magát Madridban, és véleménye szerint pályafutása végéig a Realban marad.

„Rengeteg spekuláció van, nap mint nap új sztorik röppennek fel az átigazolásáról. De ha engem kérdeznek, elmondom, Cristiano a Real Madridnál fejezi be a pályafutását. Nem megy sehová, hosszú-hosszú évekig marad” – nyilatkozta Mendes, aki ügynökként végigkísérte a játékost egész profi pályafutása során.

Mendes Cristiano Ronaldo Manchesterbe szerződéséről is beszélt, megemlítve, hogy nem az elhíresült Sporting CP–MU meccsen nyújtott remek teljesítmény volt a kulcsa az átigazolásnak.

„Rosszul gondolják, ha azt hiszik, hogy egyetlen fantasztikus mérkőzés alapján döntött a United. Ez nem igaz. Minden nagy klub le akart csapni Ronaldóra, de Ferguson volt az, aki játéklehetőséget garantált neki. Azt mondta, ha a Manchester Unitedbe igazol, a mérkőzések ötven százalékán garantáltan pályára küldi. Ez volt a kulcsmomentum.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik