HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.07 18:02 Frissítve: 2017.06.07 18:05

Real Madrid: Pepe érzelmes levéllel búcsúzott a klubtól

Mint azt korábban jeleztük, a Real Madridot hosszú éveken át szolgáló védő, Pepe 2017 nyarán elhagyja a csapatot. Hogy hol folytatja, egyelőre nem tudni – sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain, esetleg az Internazionale lehet az újabb állomás, de korábban arról is lehetett hallani, hogy a kínai bajnokságban futballozik tovább. Pepe érzelmes levéllel búcsúzott el a királyi gárda szurkolóitól.

 

„Elérkezett a nap… 2007. július 12-én megérkeztem a Real Madridhoz azzal az illúzióval, amilyen egy olyan srácnak van, aki egész gyerekkorában erről a klubról álmodott. Most, tíz évvel elbúcsúzom és nem viselem többé ezt a logót. Minden egyes nap, amikor felvettem a mezt, megvolt ugyanaz az illúzió, mint amikor érkeztem!”

„Csak hálával tartozom nektek, akik mindvégig támogattatok, akik velem írtátok ezt a gyönyörű történetet. Mindenkinek, aki elkísért, köszönöm! Köszönöm a barátoknak és azoknak a társaknak, akik tudom, hogy maradni fognak, akárhová is megyek.”

„Búcsúzom a várostól is, ahol megszülettek és növekedtek a gyermekeim. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi mindent elértem, és a szeretetet, amit kaptam tőletek, elviszem magammal!”


„És még egyszer mondom… a legjobb, ami történt a 10 év alatt? A mindennapi edzések, hogy veletek és a klub minden egyes alkalmazottjával élhettem. Hogy a Santiago Bernabéu gyepét taposhattam, és érezhettem a támogatásotokat – varázslatos volt!”

„A szívemben megőrzöm ezt a szeretetet, és az érzést, hogy elvégeztem a dolgomat. A Real Madridhoz való ragaszkodás mindig része lesz a történetemnek és az életemnek! Köszönöm!”

El día llego... El 12 de julio de 2007 llegue al Real Madrid con la ilusión de un niño que llegaba donde había soñado todos los días de su infancia. Hoy , 10 años después , me toca despedir y dejar de vestir este escudo. Todos , pero todos los días que vestí está camiseta , lo hice con la ilusión de siempre ! Hoy solo puedo dar las gracias a todos vosotros que me habéis apoyado, que habéis escrito comigo esta bonita historia. Gracias a cada uno de vosotros que me habéis acompañado. Gracias a todos los amigos y compañeros que sé que se quedarán allá donde vaya. Me despido también de esta ciudad, que ha visto nacer y crecer a mis hijas. Me siento muy feliz por lo que he conseguido y llevaré vuestro cariño en el corazón ! Y lo vuelvo a decir .... lo mejor de estos 10 años ??? Entrenar cada día , convivir con todos y cada uno de los empleados de este club ... Pisar el Santiago Bernabéu y sentir vuestro apoyo siempre fue mágico! En mi corazón guardo vuestro cariño , y este sentimiento de deber cumplido ... El Real Madrid y vuestro cariño siempre harán parte de mi Historia , de mi vida ! Gracias y Hasta Siempre ! Pepe 6 Junio 2017

332.9k Likes, 19.7k Comments - Pepe (@official_pepe) on Instagram: "El día llego... El 12 de julio de 2007 llegue al Real Madrid con la ilusión de un niño que llegaba..."


 

2019.02.17 09:24:01

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Jó ebédhez szólt a La Liga, a kis katalán csapat elhúzta a királyi klub nótáját, Ramost kiállították a végén.

2019.02.16 11:56:15

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban három döntetlen után visszatalált a győzelem útjára a katalán csapat.

2019.02.10 20:11:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Hiába kezdett az argentin ász Bilbaóban, a hazaiaknak több ziccerük volt, ám a német kapussal nem bírtak.

2019.02.08 12:27:16

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale csereként állt be, és ő tette fel az i-re a pontot a mérkőzés utolsó góljával.

2019.02.06 18:33:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A madridiak 1–1-et játszottak a Király-kupa elődöntőjének első felvonásán; Messi csereként szállt be.